fbpx

Blog

Az iskolabezárásokra van megoldás! – eláruljuk, hogyan válhat gondtalanná az online oktatás

2021. márc 10. | Motiváció

2020 márciusa óta a világban több millió gyereknek és persze velük együtt a szülőknek is időszakosan át kellett állniuk az oktatás online formájára. 

A tapasztalatok alapján bátran kijelenthetjük: a családok rosszul viselik a rendhagyó edukációs körülményeket. 

Nem is csoda, hiszen a munka és a gyermek közötti lavírozás rendkívül nehéz. Ha a munkahelyen lehetőséget is adnak a home office-ra, akkor sem azzal a szándékkal teszik azt meg, hogy a kollégák – hanyagolva a munkát – csak az iskolai teendőkkel foglalkozzanak. 

A feszített tempót diktáló távmunka mellett rettentően fárasztó a kisdiákra is elegendő időt szánni. Lehetetlen minden téren egyszerre 100%-ot nyújtani. 

Így aztán jönnek az éjszakába nyúló közös tanulások, a stresszes, agyonhajszolt mindennapok és azok a kétségbeesett apró tekintetek, amelyek minden szülő szívét összeszorítják. 

Mindez hosszútávon elviselhetetlen. 

Akinek van lehetősége, persze igénybe veheti a család segítségét, azonban ez sem a legjobb megoldás. A nagyszülők többsége bár örömmel vállalja át a gyermek felügyeletét és tanítását, sokan nincsenek otthon az online világban, így a több felületen, folyamatosan érkező, sokszor érthetetlen házi feladatokkal meggyűlhet a bajuk. 

Az iskolabezárás rendszerint jelentős lemaradást eredményez. A felzárkózás később rendkívül nagy gondot okozhat, és jelentős befolyást gyakorolhat a gyerek tanulmányi előmenetelére, jövőjére.   

Az iskolabezárás negatív hatásai megszüntethetők! 

Mi tudjuk, hogyan válhat gondtalanná az online oktatás.

A Kisiskola tanulást segítő szoftver átveszi tőled az otthoni tanulás terhét, így könnyedén elérheted azt, hogy gyermeked ne maradjon le a tananyaggal. 

A digitális magántanár mellett nincs szükség szülői segítségre az online oktatás során. A gyerek önállóan, egy számítógép, táblagép vagy okostelefon segítségével elsajátíthatja a tananyagot, méghozzá hatalmas lelkesedéssel. 

A Kisiskola a gyerek figyelmét 100%-ban leköti, így szülőként nyugodtan foglalkozhatsz a munkáddal, nem kell megosztanod a figyelmedet. Mire véget ér a munkaidőd, gyermeked is végez a tanulással, így együtt lazíthattok, bármifajta stressz vagy rossz érzés nélkül. 

online oktatás

A szoftver 350 videótanítással, és több mint 1300 játékos gyakorlófeladattal tanítja a gyerkőcöket, lépésről-lépésre. 

Az anyagok szorosan illeszkednek a tanmenethez. A rendszert az általános iskolai Nemzeti Alaptantervre alapozva alkottuk meg több hazai tanár bevonásával. Így tudunk az 1-8. osztályos tanulóknak segíteni.

A Kisiskolát a gyerekek imádják, mert olyan, mintha játszanának. Noszogatás nélkül, vidáman állnak neki a tanulásnak. Anélkül, hogy ez bármi nehézséget okozna számukra, folyamatosan és tudatosan fejlődnek, haladnak előre. 

A Kisiskolával gyermeked többet és jóval egyszerűbben, vidámabban fejlődhet, mint az iskolában!

Szoftverünket most egy teljes hétig ingyenesen kipróbálhatod! Jelentkezz a próbahétre! >>>