fbpx

Rólunk

KISISKOLA.HU, AZ ELSŐ DIGITÁLIS TANÍTÓ

Küldetésünk:

Segíteni a gyermekek oktatását, hogy képesek legyenek egy sikeres jövőt építeni

Mi komolyan gondoljuk, hogy segíteni akarunk.

Ezen az oldalon megismerhetsz minket, és a kisiskola.hu történetét.

Folyamatosan fogjuk feltölteni a bemutatkozásokat, illetve a különböző kulisszatitkokat, ezért érdemes lesz időnként visszanézned. 😉

Mindannyiunknak szívügye a kisiskola szoftvere, mert a küldetésünk mindannyiunkban ott munkálkodik.

Média megjelenéseink

Büszkék vagyunk arra, hogy visszatérően szereplünk a különböző médiumokban, hiszen így könnyebben el tud jutni hírünk olyanokhoz is, akik esetleg még nem hallottak rólunk. Ebben a szekcióban ezeket tudod megismerni, és természetesen folyamatosan bővíteni fogjuk.

Megnyertük a magyarországi Hack the Crisis fejlesztői verseny "mentsük meg az oktatást" kategóriáját

Büszkék vagyunk erre, mert kiemelkedő zsűrit sikerült lenyűgöznünk. Erről a versenyről kicsit lejjebb bővebben is írunk.

Egy rövid összefoglalót ide kattintva olvashatsz el.

 

Interjút készített velünk a Kossuth Rádió

A Kossuth Rádió trend idők című műsorában készült interjú Bocskay Endrével. Az adást ide kattintva tudod meghallgatni, rögtön velünk kezdődik a műsor.

Fejlesztői versenyt nyert a kisiskola.hu

Részt vettünk a koronavírus megoldására létrejött nemzetközi Hack the Crisis kezdeményezés hazai rendezvényén, ahol több, mint 130 pályázat érkezett be. A kisiskola.hu szoftverével megnyertük a #save_education (oktatás megmentése) kategóriát.

A zsűriben olyan nagy nevek képviseltették magukat, mint pl. a Prezi.com alapítója, a Docler Holding, a Microsoft, a Telekom, az Ericsson, Hősök tere project, R34DY, stb.

A verseny védnöke az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Digitális Jólét Program volt, a Budapest Főváros Önkormányzata is támogatta a rendezvényt.

A szoftverünk nem a koronavírus által okozott probléma miatt jött létre, több, mint 3,5 éve dolgozunk rajta. A díj elnyeréséből is látjuk, hogy kiemelkedő megoldást tudunk nyújtani azoknak a szülőknek, akiknek fontos, hogy gyermekük oktatása rendben legyen, hiszen erre épül a jövőjük

Nagyon jó, hogy itt vagy velünk!

Fontos számunkra, hogy együtt segíteni tudjunk gyermekednek.