fbpx

Ismerd meg azt a matematika fogalomtárat, ami hatalmas segítség lesz a nyolcadikos felvételire való felkészülés során!

Összeállítottunk egy olyan anyagot, amivel gyermeked rengeteg időt és problémát meg tud spórolni magának, és ami nélkül egészen biztosan pontokat fog veszíteni a felvételin! 

Felvételi előkészítő Fogalomtár

A matematikai fogalmak ismerete nagyban hozzájárul, hogy gyermeked sikeres központi matematika felvételit írjon. A cél, hogy felvegyék a kívánt középiskolába. Ezért kidolgoztunk egy matematikai fogalomtárat, amely tartalmazza mindazokat a fontos fogalmakat, amelyek felmerülhetnek a felvételi feladataiban.

Amivel gyermeked kiemelkedik a tömegből!

Ez az, amitől gyermeked képes lesz kiemelkedni a tömegből. Képes lesz gondolkodni a felvételin előforduló összes fogalommal. Ilyen például a szárszög, a négyzetes hasáb, stb.

Az elmúlt 5 év

Csak olyan fogalmak jelentését magyarázzuk el, ami az elmúlt 5 évben előfordult. Azok közül viszont mindegyiket 

 

Példák és figyelmeztetések 

A fogalmak mélyebb megértését és gyakorlását példafeladatokkal segítjük. A felvételi feladataira fókuszálva adjuk meg a fogalmak magyarázatait, illetve mindazokat amire a fogalommal kapcsolatban oda kell figyelni. 

 

A fogalmi ismeretek hiányának veszélyei

Azt is tapasztaltuk, hogy a gyerekek, ha valamit nem jól vagy nem teljesen értenek, akkor nincs kedvük azt gyakorolni, ezért kidolgoztunk egy olyan csomagot, ami lépésről lépésre haladva adja meg a tökéletes tudást és a felvételi vizsgán előforduló fogalmak meghatározását magyarázza el. 

Felhívja a figyelmet minden olyan fogalomra vagy összefüggésre, amire ügyelnie kell majd a felvételiben.

Tudja használni máshol is?

Előfordulhat, hogy gyermekedet már beirattad egy előkészítő tanfolyamra, de ha ott nem ért egy fogalmat és nem mer szólni, mert ciki, akkor ez a fogalomtár további segítségére lehet. 

Ezt írta az egyik nyolcadikos diák édesanyja:

Benkő Andrea
Nagyon hasznos volt a feladatgyűjtemény, rendszerezve tudtuk átismételni és begyakorolni a feladattípusokat, és ha elakadtunk, telefonos segítséget is kaptunk Önöktől, másnak is csak ajánlani tudom, mert lehet egy gyerek jó matekos, begyakorolt rutin hiányában értékes időt veszíthet a felvételi vizsgán, ami jelentős pontvesztéssel járhat. A lányom szintén kitűnő tanuló barátnője nem gyakarolta be ennyire a feladattípusokat, és így majdnem 10 ponttal kevesebbet ért el a vizsgán, pedig ugyanolyan jó matekos!
Hegedűs Emese

SNI-s gyermekem eddig maximum 4 pontot tudott összehozni a felvételi feladatlapok kitöltésekor és most, hogy használtuk a feladatsort és a videótárat, 19 pontot írt. Köszönjük szépen a segítséget!

Egészítsd ki a csomagodat!

Ha gyermeked felfegyverzed ezzel a fogalomtárral, akkor nem fog értékes perceket és pontokat veszítni a felvételin! 

Csak kattints az alábbi “Kérem a fogalomtárat gombra”, és máris a tiéd lehet az 49 fogalomból összeállított gyűjtemény!

Az ára pedig 9,990 Ft helyett most CSAK 6.990 Ft.

Vigyázz, ez bevezető ár, és bármikor fenntartjuk a változtatás jogát. Csapj le rá most kedvezményel!