fbpx

Gyakran Ismételt Kérdések

Összeszedtük azokat a kérdéseket és információkat, amik az előfizetéssel kapcsolatosan felmerülhetnek. Ha bármilyen egyéb kérdésed felmerülne, akkor a kapcsolat menüponton keresztül bármikor üzenhetsz nekünk.
Mit jelent az, hogy ismétlődő bankkártyás fizetés vagy ismétlődő átutalásos fizetés?
Ez a fizetési módot jelenti.

Az átutalásos azt jelenti, hogy banki átutalással tudod rendezni a díját, vagy pedig ha nem tudsz átutalni, akkor készpénzes banki befizetéssel.

bankkártyás fizetés pedig a népszerű és biztonságos OTP SimplePay szolgáltatáson keresztül zajlik, mint egy sima bankkártyás vásárlás.

Az ismétlődő szó jelentése pedig csupán annyi, hogy mivel a kisiskola.hu szoftvere előfizetéses, ezért a megadott időközönként újra aktuálissá válik a díj fizetése. Ha a bankkártyásat választottad, akkor ezzel nem kell foglalkoznod, mert automatikusan megtörténik (emiatt ezt javasoljuk, hogy ne legyen probléma és fennakadás a szoftver használatában), ha átutalásosat választottál, akkor pedig néhány nappal az esedékesség előtt kapsz egy újabb díjbekérőt, ami alapján utalnod kell.

Természetesen bármikor le tudod mondani. A díj esedékessége előtt néhány nappal e-mailben értesítünk. 

Több népszerű szolgáltatás is így működik, mint pl. a HBO Go, Netflix, XBox előfizetés, különböző szoftverek, stb.

Biztonságos a bankkártyás vásárlás?
A bankkártyás vásárlásod nem csak, hogy biztonságos, hanem sokkal gyorsabb is, kényelmesebb is, és díjmentes számodra.

Szemben az átutalással, ami időigényes (be kell lépni az internetes bankba, be kell írogatni az adatokat, figyelni kell, nehogy félregépeljünk valamit, elküldeni, stb.), és költsége is van részedre. A bankkártyás fizetés költségeit tőlünk vonja le az OTP SimplePay.

A bankkártya adataidat nem a mi felületünkön, weboldalunkon adod meg, hanem a banki titkosítással ellátott OTP Simple Pay felületen, kártyád adataid sosem kapjuk meg és nem tároljuk el.

Milyen "kütyükön" működik a szoftver?

A kisiskola.hu szoftverét úgy alkottuk meg, hogy minden eszközön működjön.

Használhatod okostelefonnal és tablettel, attól függetlenül, hogy Androidos vagy iOS-es vagy. Az íráshoz kapcsolódó funkciókat javasolt okostelefonon vagy tableten használni.

Használhatod asztali számítógépen és laptopon is, Windowsban és macOS-ben is.
Javasolt böngészők: Chrome, Firefox vagy Safari.

Ha most előfizetést vásárolok, akkor a következő tanévben melyik tananyaghoz férünk hozzá?
Vásárolj nyugodtan akár éves előfizetést, gyermeked az összes tananyaghoz hozzáfér.

Tehát sikeresen tudja ismételni az adott évfolyam anyagát, vagy akár vissza is tud nyúlni eggyel, ha szükséges (mi javasoljuk is). A következő tanévben pedig természetesen eléri majd az aktuálisat is.

A tantárgyak és a tananyagok folyamatosan bővülnek.

Mi van akkor, ha nem tudok átutalni sem és bankkártyám sincs?
Ilyenkor válaszd az ismétlődő átutalást, és a kapott adatokkal be tudsz sétálni egy OTP vagy MagnetBank fiókba, és készpénzben be tudod fizetni. Ilyenkor azt javasoljuk, hogy ha teheted, akkor fél éves vagy éves ütemezést válassz, hiszen így nem kell havonta mindig abban az időben bankba járkálnod, és ezzel rengeteg időt és energiát spórolsz meg magadnak.
Mi van akkor, ha nekem több gyermekem van, akiket szeretném segíteni a szoftverrel?
Természetesen ez lehetséges, és úgy döntöttünk, hogy erre külön extra kedvezményt adunk.

Minden gyereknek külön szoftvert érdemes vásárolni, hiszen a saját évfolyamának tananyagához fog hozzáférni, és a hamarosan elérhető szülői admin felületen is így látod kizárólag azt, hogy hol tart, és milyen esetleges nehézségek merülnek fel tanulás közben.

Amikor kiválasztottad, hogy melyik csomagot választod, és rákattintasz az “Ezt választom” gombra, akkor előjön az űrlap, és a tetején találsz egy csúszkát. A piros gombra kattintva el tudod húzni jobbra, egészen addig, amíg ki tudod választani, hogy hány gyermeknek szeretnéd az előfizetést megvásárolni. A kedvezményt pedig automatikusan számolja a program, nincs vele más teendőd.

Törölhetem az előfizetésem bármikor?
Természetesen! Ettől nem kell tartanod, nincs semmilyen apróbetűs hűségszerződés, vagy bármi hasonló. Ha úgy döntesz, hogy nem szeretnéd tovább használni a kisiskola.hu szoftverét, akkor nagyon egyszerűen törölheted az előfizetésed.

Csupán lépj be a saját felhasználói felületedre, és ott válaszd ki az előfizetés törlése menüpontot, és kattints a gombra. Nem szükséges nekünk jóváhagyni, vagy hasonló, teljesen automatikusan működik, és bármikor elérhető.

Az éves előfizetési díjam jövőre is csak ennyi lesz?
Abban az esetben ha áremelés történne, minden felhasználót előtte értesíteni fogunk, hogy el tudja dönteni, szeretné -e az előfizetését meghosszabítani vagy sem.
Milyen oldalon férek hozzá a szoftverhez?
A szoftvert a következő oldalon éred el: app.esticworld.hu/

Az előfizetés után elérhető jelszavas felhasználói admin fiókod címe pedig a következő: admin.kisiskola.hu

Jó kedvvel tanulni

A gyerekek többsége játéknak fog fel mindent, vagy játékot csinál mindenből. Ha ennyire lételemük a játék, akkor miért ne lehetne a tanulásból is játékot csinálni. Ezzel a szoftverrel minden alsó tagozatos gyermeknek boldogság lesz a tanulás.

Legyen a tanulás örömforrás!

Unottan és motiválatlanul ül le tanulni gyermeked?

Hidd el, ezen nem lehetetlen változtatni!

2020.04.03-án megrendezett HACK THE CRISIS Verseny mentsük meg az oktatást kategória első helyezettjeként megalkottuk az alsó tagozatos tantárgyakat tartalmazó interaktív tanító szoftvert, amitől játékká válik a tanulás!

Első osztálytól - negyedik osztályig a  Kisiskola használatával többé nem lesz probléma a tananyag megértése vagy a házifeladat elkészítése, legyen szó  írásról, olvasásról, matematikáról, angol nyelvről és környezetismeretről.

Amire viszont nem árt, ha odafigyelsz:

Gyermeked megállíthatatlanul, motiváltan fog fejlődni és büszkén fogja mesélni neked a suliban szerzett sikerélményeit!

2018-ban a szoftver egy doktori cím megszerzéséhez szükséges kutatásban vett részt. A kutatás célja az, volt, kiderítsék, hogy milyen oktatási forma a leghatékonyabb.

A kutatásban a kisiskolán kívül további oktató szoftverek is részt vettek a hagyományos oktatással együtt.

Az eredmény megdöbbentő volt. Minden hagyományos tanmenet szerint tanuló gyermek teljesítménye romlott. Az összes oktató szoftvert használó diák teljesítménye javult.

Büszkén jelentjük ki, hogy a legjobb eredményt és a legnagyobb fejlődést a kisiskola szoftverét használó gyerekek érték el.

Egy táblázatba összefoglaltuk a kisiskola előnyeit

Magyar nyelv

Videós tanítások

Minden egy helyen

Gyerkőc érzése

Interneten található feladatlapok

Részben

Tanulásnak fogja fel

Tananyag specifikus szoftverek

Részben

Tanulásnak

fogja fel

Fejlesztő feladatok

Tanulásnak

fogja fel

Kisiskola.hu szoftvere

Játéknak veszi

Magyar nyelv

Videós tanítások

Minden egy helyen

Gyerkőc érzése

Interneten található feladatlapok

Részben

Tanulásnak fogja fel

Tananyag specifikus szoftverek

Részben

Tanulásnak

fogja fel

Fejlesztő feladatok

Tanulásnak

fogja fel

Kisiskola szoftvere

Játéknak veszi

w

Magyar nyelvű

Ez az első magyar nyelvű játékos, tananyagra épülő oktató program.

Minden egy helyen

Nem kell különböző programokat elindítani, hogy különböző tantárgyakra is felkészüljön gyermeked, mert itt a főbb tantárgyak tananyagát játékosan gyakorolni tudja.

Videó tanítással magyaráz

A digitális oktatásban egyedülálló módon videó prezentációk segítségével kapja meg gyermeked a kívánt ismeret anyagot.

U

Könnyen kereshető tartalom

Egy kattintás az egész és azonnal a kívánt témakörnél van gyermeked.

Kedvező ár

Kevesebbért mint egy heti magántanár díja, használhatjátok a szoftverben benne lévő összes tudásanyagot.

Hogyan juthatok hozzá?

Havonta kevesebb mint egy családi mozizás áráért biztosíthatod gyermekednek, hogy egymaga minden tantárgyat meg tudjon tanulni. Játékosan gyakorolhatja a bármely eszközön működő szoftverünk összes feladatát. Fizess elő most havonta 11.990 Ft-ért!

 

Szupermotivált és önálló tanulóvá válik!

 

Legyen a Kisiskola a személyes magántanárotok!

Gyerkőcöd és a Kisiskola elválaszthatatlanok lesznek, az iskolai tananyagra épülő modulok által önállóan fog megtanulni tanulni!

Akár írásról, olvasásról, matekról, angolról vagy környezetről van szó, a teljes tananyaghoz és összes Kisiskolában fellelhető feladathoz hozzáférést kaptok, kevesebbért, mint egy heti korrepetálás díja.

Fizess elő most, havonta 11.990 Ft-ért!

ELŐFIZETÉS 11.990 FT

.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.17.min.js">udfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.17.min.js">