fbpx

Blog

Gumicukros jó reggelt

2022. márc 2. | Tanulás

Újabb érdekes írást kaptunk az erdélyi Testszerviz vezető konzultánsától, Dr. Suba Rékától. Reméljük Ti is olyan érdekes találjátok, mint mi itt a Kisiskolánál!

Szeretettel köszöntelek kedves olvasóm!

Remélem neked is kedvezett a hétvégi jó idő! Nekünk mindenképp jól fogott, hiszen kézműves vásáron voltunk a hétvégén, ahol a Testszervizt meg a natúr kozmetikumokat szerettük volna megismertetni a nagyszebeni lakósokkal. Nagyon sok kedves emberrel találkoztunk. Volt, aki csak nézelődött, volt, aki könyvet vásárolt tőlünk és volt, aki krémet, sampont vitt magával.

Nagyon sokan érdeklődtek, hogy mit szoktunk a gyerekeknek ajánlani ebben az időszakban, amikor beköszöntenek a reggeli hidegek és megkezdődik az óvoda és iskola.

Egy hölgy elmesélte nekünk, hogy sajnos a gyerekei rászoktak a Haribo gumicukorra, mióta elkezdte adni nekik a zselés maci vitamint.

A hölgy azóta is keresi azt a formát, ahogyan egy kis plusz vitamint adhatna a gyerekeinek, ugyanis az elmondása szerint, amint a gyerekek megérzik az elrágható vitaminokon a gyógyszer szerű utóízt, azonnal elutasítják.

Nekünk is volt ezzel problémánk. Nagyon sokat kellett meséljünk a lányuknak, hogy bevegye a vitamint. Mostanában egy új folyékony multivitamint kezdtünk el kipróbálni és nagyon meglepődtünk, mikor Zsófi lányunk reggel kért még egy plusz kanállal.

A folyékony vitaminok előnye, hogy hamarabb szívódnak fel és jobban hasznosulnak, nem kell rágcsálni és nagyon hamar lecsúszik.

Amiért külön tetszik nekem ez a vitamin, az az, hogy lucerna és brokkoliporral dúsított, zöldség- és gyümölcskivonatot tartalmaz, vegán, színezék-, cukor-, élesztő-, GMO- és gluténmentes!

Örülünk, hogy találtunk egy olyan folyékony vitamint, melynek jó az íze.

Fel is tettük a webáruházunkba, hogy legyen lehetőség kipróbálni. Az ügyfelek visszajelzése alapján úgy tűnik, hogy jó döntés volt!

Ha úgy gondolod te is kipróbálnád, szeretettel ajánlom!

Dr Suba Réka, rezidens belgyógyász, édesanya, Testszerviz konzultáns