fbpx

Tisztában vagy gyermeked matematika tudásával?

Kíváncsi vagy arra, hogy gyermeked tudása vajon hol tart most? Hogy a mostani tudásával képes lenne-e sikeresen megírni a felvételit? Teszteld le a jelenlegi felkészültségét! És 1 hónap múlva teszteld le újra.

 

(kis helyesbítés: a videó készítése után kiegészítettük még a kérdéssort, hogy még többet tudjon segíteni, jelenleg 235 kérdés található benne, nem 137)

Tisztában vagy a jelenlegi felkészültségével?

Ha holnap lenne a felvételi, vajon hány pontot szerezne? Sikerülne felvételt nyernie a kívánt iskolába? Elégedett lenne, vagy szomorú?

Tudnod kell a kiinduló pontot! 

A cél már megvan: sikeres felvételi vizsga. De a legtöbben ott buknak el, hogy ha tudják is hova szeretnének eljutni, a kiindulópont nincs meg stabilan. Nem tudják, hogy honnan indulnak neki a felkészülésnek. 

235 kérdés 

235 kérdéssel ellenőrizheted le gyermeked matematika tudását, és megvizsgálhatod, hogy vannak-e olyan fogalmak, amelyeket nem teljesen vagy esetleg egyáltalán nem ért

 

Ezt írta az egyik nyolcadikos diák édesanyja:

Benkő Andrea
Nagyon hasznos volt a feladatgyűjtemény, rendszerezve tudtuk átismételni és begyakorolni a feladattípusokat, és ha elakadtunk, telefonos segítséget is kaptunk Önöktől, másnak is csak ajánlani tudom, mert lehet egy gyerek jó matekos, begyakorolt rutin hiányában értékes időt veszíthet a felvételi vizsgán, ami jelentős pontvesztéssel járhat. A lányom szintén kitűnő tanuló barátnője nem gyakarolta be ennyire a feladattípusokat, és így majdnem 10 ponttal kevesebbet ért el a vizsgán, pedig ugyanolyan jó matekos!
Hegedűs Emese

SNI-s gyermekem eddig maximum 4 pontot tudott összehozni a felvételi feladatlapok kitöltésekor és most, hogy használtuk a feladatsort és a videótárat, 19 pontot írt. Köszönjük szépen a segítséget!

Rendeld meg most a 235 kérdésből álló tesztet! 

Csak kattints alul az igen, kérem gombra, és a tiéd lesz!

Az ára pedig 9.990 Ft helyett most CSAK 5.990 Ft.

Ne hagyd ki, rendeld meg most!