fbpx

Tisztában vagy gyermeked matematika tudásával?

Kíváncsi vagy arra, hogy gyermeked tudása vajon hol tart most? Hogy a mostani tudásával képes lenne-e sikeresen megírni a felvételit? Teszteld le a jelenlegi felkészültségét! És 1 hónap múlva teszteld le újra.

 

(kis helyesbítés: a videó készítése után kiegészítettük még a kérdéssort, hogy még többet tudjon segíteni, jelenleg 235 kérdés található benne, nem 137)

Tisztában vagy a jelenlegi felkészültségével?

Ha holnap lenne a felvételi, vajon hány pontot szerezne? Sikerülne felvételt nyernie a kívánt iskolába? Elégedett lenne, vagy szomorú?

Tudnod kell a kiinduló pontot! 

A cél már megvan: sikeres felvételi vizsga. De a legtöbben ott buknak el, hogy ha tudják is hova szeretnének eljutni, a kiindulópont nincs meg stabilan. Nem tudják, hogy honnan indulnak neki a felkészülésnek. 

235 kérdés 

235 kérdéssel ellenőrizheted le gyermeked matematika tudását, és megvizsgálhatod, hogy vannak-e olyan fogalmak, amelyeket nem teljesen vagy esetleg egyáltalán nem ért

 

Ezt írták az édesanyák:

Molnár Hajnalka

"Kedves Bocskay Úr!

Tavaly vettük meg a csomagot, április óta szorgalmasan csinálta is tündérkém, aki már 8 és 6 osztályos felvételiken is edződött, de ott pusztán a korábbi feladatlapok gyakorlásával 25-29 pontot ért el.
Szinte tökéletesen követtük a módszertant, igaz a feladatismétlés lehetett volna kicsit hosszabb. De sajnos első félévben még az általános iskola is rendesen megcibálta őket, a német tanárnő most tartotta fontosnak nyelvvizsgára menni.
De ím a lényeg!
Tündikém 40 pontos matekot írt, amit saját szorgalmán kívül vitathatatlanul az Önök anyagának is köszönhetünk!

Sok sikert kívánok és sok fejlődési lehetőséget, hiszen ezt a középfokú rendszer csak keményebb lesz, sok segítség kell még a jövőbeli diákságnak és a szüleiknek egyaránt.

Üdvözlettel:
Molnár Hajnalka"

Diosy Mónika

"Rengeteg szolgáltatót néztem végig, mire a Kisiskola mellett döntöttem. Azon felül, hogy rendszerezett a feladatsor óriási nagy segítség a feladatok videós levezetése. Ami alatt a feladatokból való adatgyűjtést, összefüggésekre való rámutatáts, a turpisságokra való figyelemfelhívást, a csavarok felismerését, a logikus gondolkodás menetét és nem utolsósorban a számítások részletes menetét értem. Hiába egy szuper levezetés, ha a végén nem mutatják be, hogy végülis hogyan lett két kétjegyű szám egymással elosztva. Na, ilyen a Kisiskolai anyagban nincs, náluk az utolsó számítást is bemutatják a gyerekeknek. A legjobb döntést hoztam a Kisiskolával!"

Bonyhai Zsuzsanna

"Szeretnék visszajelezni, hogy nagyon meg vagyunk elégedve mind a feladatgyűjteménnyel, mind pedig a videótárral, óriási segítséget jelent a felkészülésnél. Olyannyira logikusak és szájbarágósak a magyarázatok, hogy egy hét után azt vettem észre, hogy a kisfiam elkezdett gondolkodni, egyre ügyesebb és ügyesebb, és ami a legfontosabb gyorsabb is lett. Köszönjük ezt a rendívüli lehetőséget, így már van értelme az itthoni gyakorlásnak!
Még annyit szeretnék a feladatokat magyarázó kolléga munkájához megjegyezni, hogy hihetetlen érthetően, egyáltalán nem túlbonyolítva magyarázza el a feladatokat.A gyereknek sikerélményt ad ezáltal, hiszen megérti az egyébként sajnos az iskolákban nem érthetően közvetített feladatmegoldásokat.Sajnos több matekszakos kolléga azt hiszi, hogy attól még, hogy ő érti a matematikát, át is tudja adni a gyerekeknek, és ha ez nem sikerül teljes mértékben, akkor biztosan a gyerekben van a hiba. A videóban hallható kolléga ért a gyerekekhez, ez nem is vitás, gyerekfejjel gondolkodik, így már érthető a matek.A mi példánk erre rácáfolt, kisfiam érti a matekot, és tegnap már ő kérte, hogy üljünk le tanulni, mert élvezi a matekozást.

Hihetetlen volt ezt hallani, hiszen eddig a matek mumus volt itthon!

Még annyi mindent írnék, de nem szeretnék felesleges sorokat.

Még egyszer köszönjük szépen, munkájukhoz sok sikert kívánok!"

 

Benkő Andrea
Nagyon hasznos volt a feladatgyűjtemény, rendszerezve tudtuk átismételni és begyakorolni a feladattípusokat, és ha elakadtunk, telefonos segítséget is kaptunk Önöktől, másnak is csak ajánlani tudom, mert lehet egy gyerek jó matekos, begyakorolt rutin hiányában értékes időt veszíthet a felvételi vizsgán, ami jelentős pontvesztéssel járhat. A lányom szintén kitűnő tanuló barátnője nem gyakarolta be ennyire a feladattípusokat, és így majdnem 10 ponttal kevesebbet ért el a vizsgán, pedig ugyanolyan jó matekos!
Hegedűs Emese

SNI-s gyermekem eddig maximum 4 pontot tudott összehozni a felvételi feladatlapok kitöltésekor és most, hogy használtuk a feladatsort és a videótárat, 19 pontot írt. Köszönjük szépen a segítséget!

Egy boldog édesanya felvételi után

Szombaton megírta gyermekem a felvételit és szerencsére minden feladat ismerős volt neki, nagy köszönet az összeállított csomagért Önöknek! Sokat gyakorolt és ha nem értette meghallgatta a videót és tudta 😊

Hollár Edit
Kedves Éva és Endre!
 
Nagyon hálás vagyok a tananyagért! Nagyon jól sikerült a matek felvételi. Soha rosszabbat senkinek.
49 pont, azt hiszem valóra vált álom! Igaz a fiúnk alapvetően jó matekos, de sokat segített a videós feladatmegoldás a felvételi feladatok levezetésében. A begyakorolt feladatok magabiztosságot adtak!
Köszönet és hála! 😊

Rendeld meg most a 235 kérdésből álló tesztet! 

Csak kattints alul az igen, kérem gombra, és a tiéd lesz!

Az ára pedig 9.990 Ft helyett most CSAK 6.990 Ft.

Ne hagyd ki, rendeld meg most!