fbpx

KIDOLGOZOTT FELADATOK VIDEÓBAN EGY HELYEN!

TÖKÉLETES GYORSÍTÓSÁV A FELKÉSZÜLÉSHEZ!

TANÁR MELLETT A LEGJOBB MEGOLDÁS!

A FÉLÉVI MATEMTIKA JEGY IS JOBB LESZ TŐLE!

A SZÖVEGES FELADATOK HELYES MEGOLDÁSÁVAL 12 PONTOT LEHET SZEREZNI!

EZEN FOG MÚLNI A FELVÉTELI!

EBBEN FOGUNK SEGÍTENI NEKTEK!

TERMÉSZETESEN VANNAK MÉG TÍPUSOK AMIKET CSISZOLNI LEHET! PL:

– ARÁNYOS OSZTÁSOK
– EGYENES ARÁNYOSSÁG
– FORDÍTOTT ARÁNYOSSÁG
– SZÁMRENDSZEREK
– TÉRGEOMETRIA
– SÍKGEOMETRIA
– EZEKEN KÍVÜL TOVÁBBI 11 TÍPUS

Kíváncsi vagy? Nézz bele!

A videótárban lévő, több mint 140 videó ( a gyakorló feladatsorban lévő feladatok levezetése egy-egy videóban ) csoportosítva van feladattípusonként, mert ha egy típust sokat gyakorol egy gyerkőc, arra emlékezni fog.

Ez és ehhez hasonló videók tömkelege fog segíteni abban, hogy gyermeked biztosan meg tudja oldani az összes feladatot a nyolcadikos felvételin!

MIBEN SEGÍT NEKTEK A VIDEÓTÁR?

Rendkívül sok időt takarít meg gyermeked, ha nem tud megoldani egy feladatot. Hiszen minden egyes feladat levezetését, megoldását végig nézheti a videókban.
Az idő most a felvételi előtt egy olyan dolog amit nem szabad pazarolni!

Szívesebben fog gyakorolni, mert lesz segítsége.

Nem értékeli le magát.

Nem kell ezentúl keresgélni tankönyvekben

Nem fog tőled függeni, hogy tudsz -e neki segíteni

Büszke lesz rá, hogy egyedül bírkózik meg a feladattal.

A feladatokban magabiztosságot ér el.

Videókban lévő hasznos tanácsok által értékes plusz pontokat szerez majd gyermeked a felvételi vizsgán.

Diosy Mónika

“Rengeteg szolgáltatót néztem végig, mire a Kisiskola mellett döntöttem. Azon felül, hogy rendszerezett a feladatsor óriási nagy segítség a feladatok videós levezetése. Ami alatt a feladatokból való adatgyűjtést, összefüggésekre való rámutatás, a turpisságokra való figyelemfelhívást, a csavarok felismerését, a logikus gondolkodás menetét és nem utolsósorban a számítások részletes menetét értem. Hiába egy szuper levezetés, ha a végén nem mutatják be, hogy végülis hogyan lett két kétjegyű szám egymással elosztva. Na, ilyen a Kisiskolai anyagban nincs, náluk az utolsó számítást is bemutatják a gyerekeknek. A legjobb döntést hoztam a Kisiskolával!”

Diosy Mónika

Benkő Andrea
Nagyon hasznos volt a feladatgyűjtemény, rendszerezve tudtuk átismételni és begyakorolni a feladattípusokat, és ha elakadtunk, telefonos segítséget is kaptunk Önöktől, másnak is csak ajánlani tudom, mert lehet egy gyerek jó matekos, begyakorolt rutin hiányában értékes időt veszíthet a felvételi vizsgán, ami jelentős pontvesztéssel járhat. A lányom szintén kitűnő tanuló barátnője nem gyakarolta be ennyire a feladattípusokat, és így majdnem 10 ponttal kevesebbet ért el a vizsgán, pedig ugyanolyan jó matekos!

Bonyhai Zsuzsanna

“Szeretnék visszajelezni, hogy nagyon meg vagyunk elégedve mind a feladatgyűjteménnyel, mind pedig a videótárral, óriási segítséget jelent a felkészülésnél. Olyannyira logikusak és szájbarágósak a magyarázatok, hogy egy hét után azt vettem észre, hogy a kisfiam elkezdett gondolkodni, egyre ügyesebb és ügyesebb, és ami a legfontosabb gyorsabb is lett. Köszönjük ezt a rendívüli lehetőséget, így már van értelme az itthoni gyakorlásnak!
Még annyit szeretnék a feladatokat magyarázó kolléga munkájához megjegyezni, hogy hihetetlen érthetően, egyáltalán nem túlbonyolítva magyarázza el a feladatokat.A gyereknek sikerélményt ad ezáltal, hiszen megérti az egyébként sajnos az iskolákban nem érthetően közvetített feladatmegoldásokat.Sajnos több matekszakos kolléga azt hiszi, hogy attól még, hogy ő érti a matematikát, át is tudja adni a gyerekeknek, és ha ez nem sikerül teljes mértékben, akkor biztosan a gyerekben van a hiba. A videóban hallható kolléga ért a gyerekekhez, ez nem is vitás, gyerekfejjel gondolkodik, így már érthető a matek.A mi példánk erre rácáfolt, kisfiam érti a matekot, és tegnap már ő kérte, hogy üljünk le tanulni, mert élvezi a matekozást.

Hihetetlen volt ezt hallani, hiszen eddig a matek mumus volt itthon!

Még annyi mindent írnék, de nem szeretnék felesleges sorokat.

Még egyszer köszönjük szépen, munkájukhoz sok sikert kívánok!”

Szeretnéd, hogy gyermeked mellett döntsenek a felvételi eljárásban?

Ha IGEN, akkor rendeld meg most bármelyik segítségünket!

Minden jog fenntartva: www.kisiskola.hu - 2020