fbpx

Blog

Így lesz gyermekedből szupertanuló – a Kisiskola segít

2021. febr 9. | Motiváció

A tökéletlen oktatási rendszer, illetve a motiváció hiánya miatt gyermeked könnyedén lemaradhat a tananyaggal, elveszítheti a fonalat, amit aztán csak komoly erőfeszítés árán hozhat be.

Tudod, hogy megoldást kell találnod a problémára, de levertek és frusztráltak vagytok, amikor délutánonként együtt ültök neki tanulni?

Egy hosszú, fárasztó munkanap után nem is csoda, ha sem kedved, sem energiád éjszakába nyúlóan magyarázni a tananyagot.

A legtöbb szülőben a különórák merülnek fel, mint egyetlen lehetséges megoldás. Ezek azonban egy vagyonba kerülnek, miközben hatékonyságuk közel sem garantált.

De van egyéb alternatíva is, amely a tanulási nehézségekre hathatós segítséget kínál!

Szupertanuló

Gyermekedből hetek alatt szupertanuló válhat

A Kisiskola tanulást segítő szoftverének köszönhetően a szülő rövid időn belül szupertanuló gyereket kap. Tanulásban motivált diákot, aki szeret iskolába járni és minden tananyagot úgy tud, ahogy azt megkövetelik tőle. Méghozzá mindezt veszekedésmentes délutánok, és duzzogós tanulások nélkül!

Milyen a szupertanuló gyerek?

Képzeld el azt az állapotot, amikor a gyermekedet nem kell piszkálnod, hogy leüljön és gyakoroljon. Saját magától teszi azt meg, mert van kedve hozzá, mert szeret tanulni. A kisdiák folyamatosan és tudatosan fejlődik, ugyanis 100%-osan koncentrál a tananyagra. Ennek köszönhetően mindent, amit az iskolában tanítanak ért és tud, nem marad le a társaihoz képest. Ilyen a szupertanuló gyerek.

A sikerélményeknek köszönhetően egy szupertanulónak a dolgozatok, a felelések többé nem jelentenek fejfájást, az iskolai megmérettetéseken nemcsak helyt fog állni, hanem még élvezni is fogja azokat.

Szupertanuló gyerek

Mindezt hogyan éri el egy szoftver?

A tanmenethez szorosan illeszkedő videótanítások és játékos gyakorlófeladatok által a gyermekek úgy bővíthetik tudásukat, hogy közben észre sem veszik, hogy tanulnak. A diákok több száz játékos feladaton keresztül, előre megtervezett lépéseken mennek végig, amíg 100%-ban nem tudják az adott anyagot.

A szoftver számítógépen, táblagépen és mobiltelefonon egyaránt használható. A Kisiskolával a gyerekek önállóan, vagy minimális segítséggel képesek tanulni, így a szülőknek rengeteg idejük szabadul fel.

A Kisiskola az Xbox által nyújtott játékélményt és a tanulást egybefogja, így az ismeretszerzést vonzóvá, vágyott tevékenységgé teszi.

Tegyétek próbára szoftverünket, hogy harmonikusabb, könnyedebb mindennapok várjanak rátok!