fbpx

Ez a Kisiskola.hu köszönetprogramja

 

Amennyiben egészségügyben dolgozó, vagy pedagógus szülő vagy, köszönjük, hogy segítesz átvészelni ezt a krízist, és erőn felül teljesítesz!

Fogadd tőlünk hálánk jeléül a kisiskola.hu szoftverét 6 hónapos használatra 59 940 Ft helyett számodra most díjmentesen!

 

Fontos: kérlek olvasd el az alábbi rövid útmutató szöveget a jelentkezésedhez:

A köszönetprogramban való részvétel önkéntes, és szabadon választott, viszont az alábbi feltételekhez kötött:

– Ahhoz, hogy jelentkezz nem kell mást tenned, mint kitöltened az alul található űrlapot, ehhez egy kis segítséget olvashatsz az alábbiakban.

– Nagyon figyelj rá, hogy az e-mail címed jól írd be, hiszen ide fogjuk elküldeni a hozzáférésed!

Gyakori hibák szoktak lenni pl:

gmail.hu a gmail.com helyett, frremail.hu a freemail.hu helyett, stb. Figyelj erre kérlek, mert ez tényleg fontos. 🙂

– Saját magad és a jogosultságodat igazolnod kell! Figyelj arra, hogy bármit amit feltöltesz, azt olyan méretben töltsd fel, hogy olvasható legyen.

– Ahhoz, hogy ellenőrizni tudjuk a jogosultságodat, fel kell töltened nekünk a köszönetprogramra való jogosultságodat mutató igazolást. Itt arra figyelj, hogy legyen rajta lejárati dátum, és még érvényes legyen.

– Ha pedagógus vagy, akkor ez pedagógus igazolványod, vagy oktatási igazolásod lehet. 

– Ha egészségügyben dolgozó vagy, akkor pedig például az egészségügyi szolgáltató, fenntartó által kiállított igazolást vagy az egészségügyi szolgáltatás nyújtására jogosító hatósági igazolványt küldd el kérlek! 

A megjegyzés, üzenet rovatba kérlek írd be ezeket: miért hasznos számodra, hogy használod, használjátok majd a kisiskola.hu szoftverét. Ezen kívül itt üzenhetsz nekünk arról is (és kérlek tedd is meg), ha pedagógusként szívesen ajánlanád a diákjaidnak a programot, mert ezzel kapcsolatban meg fogunk keresni egyeztetésre. Arról is itt tudsz írni nekünk, ha szívesen ajánlanád a szoftverünket barátaidnak, ismerőseidnek. Ezért mi meg tudunk jutalmazni Téged, akár még pénzzel is, ha számlaképes vagy. Ha nem vagy az, akkor pedig pl. díjmentes előfizetés hosszabbítással.

Ha elküldted az űrlapot, akkor 48 órán belül megnézzük, és ha mindent rendben találunk, akkor megkapod e-mailben az instrukciót, hogy hogyan tudsz regisztrálni a szoftverbe.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor írj nekünk a jobb oldalon alul található cseten, vagy ha ott nem válaszolnánk, mert nem vagyunk itt, akkor írj e-mailt a koszonetprogram@kisiskola.hu e-mail címre.

Üdvözlettel: Bocskay Endre és a kisiskola.hu Csapata