fbpx

Ez a Kisiskola.hu Díjmentes hozzáférését biztosító oldala a 2020. évi Online Oktatás Pedagógus Konferencia résztvevői számára.

 

Fogadd tőlünk a kisiskola.hu szoftverét 6 hónapos használatra 59 940 Ft helyett számodra most díjmentesen!

 

Fontos: kérlek olvasd el az alábbi rövid útmutató szöveget a jelentkezésedhez:

A regisztráció alábbi feltételekhez kötött:

– Ahhoz, hogy jelentkezz nem kell mást tenned, mint kitöltened az alul található űrlapot, ehhez egy kis segítséget olvashatsz az alábbiakban.

– Nagyon figyelj rá, hogy az e-mail címed jól írd be, hiszen ide fogjuk elküldeni a hozzáférésed!

Gyakori hibák szoktak lenni pl:

gmail.hu a gmail.com helyett, frremail.hu a freemail.hu helyett, stb. Figyelj erre kérlek, mert ez tényleg fontos. 🙂

 

– Saját magad és a jogosultságodat igazolnod kell! Figyelj arra, hogy bármit amit feltöltesz, azt olyan méretben töltsd fel, hogy olvasható legyen.
Ezt a felületet, kizárólag a Pedagógus konferencia résztvevőinek alakítottuk ki.

– Ahhoz, hogy ellenőrizni tudjuk a jogosultságodat, fel kell töltened nekünk a pedagógus igazolványod, vagy oktatási igazolásod. Itt arra figyelj, hogy legyen rajta lejárati dátum, és még érvényes legyen.

A megjegyzés, üzenet rovatba kérlek írd be ezeket: miért hasznos számodra, hogy használod, használjátok majd a kisiskola.hu szoftverét. Ezen kívül itt üzenhetsz nekünk arról is (és kérlek tedd is meg), ha pedagógusként szívesen ajánlanád a diákjaidnak a programot. Arról is itt tudsz írni nekünk, ha szívesen ajánlanád a szoftverünket barátaidnak, ismerőseidnek. 

Ha elküldted az űrlapot, akkor 48 órán belül az adatokat ellenőrizzük és jóváhagyjuk a regisztrációt. A jováhagyást követően, elküldjük a belépéshez szükséges instrukciókat a megadott e-mailre.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor írj nekünk a jobb oldalon alul található cseten, vagy ha ott nem válaszolnánk, mert nem vagyunk itt, akkor írj e-mailt a endre@kisiskola.hu e-mail címre.

Üdvözlettel: Bocskay Endre és a kisiskola.hu Csapata