fbpx

Nyereményjáték szabályzat

Kérjük olvassa el figyelmesen a Handmax Kft. nyereményjátékának (továbbiakban: Játék) részvételi feltételeit. 

A Játékban való részvételhez szükséges a Handmax Kft. (2142 Nagytarcsa, Bocskai u. 25, továbbiakban: Szervező) oldalán https://www.facebook.com/kisiskola.hu/ posztolt játékfelhívásra és közzétett játékkérdésre releváns válaszadás (továbbiakban: Pályázat). 

(A Játékban résztvevő egyének a továbbiakban: a „Játékos(ok)”)

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A nyereményt kereskedelmi forgalomban értékesíteni szigorúan tilos.

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

a) Egy Játékos bejegyzésenként egy Pályázatot küldhet be, és a Játék válaszadói közül a Szervező önkéntesen választja ki az ajándékot nyerő Játékosokat.

b) A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként. 

c) A Játék 3 győztese azok a Játékosok, akit az Játék lezárulta után a Szervező kiválaszt (továbbiakban: „Kiválasztás”).

Az első helyezett az, akinek az ötletét felhasználjuk majd az elnevezéshez. Az ő nyereménye 12 hónapos korlátlan előfizetés a Kisiskola.hu rendszeréhez.

Második helyezett, aki a második legtöbb szavazatot (lájkot) kapó játékos (amennyiben az első helyezett a legtöbb szavazatot kapó játékos lett). Nyereménye 6 hónapos korlátlan előfizetés a Kisiskola.hu rendszeréhez.

Harmadik helyezett, aki a harmadik legtöbb szavazatot (lájkot) kapó játékos (amennyiben az első helyezett a legtöbb szavazatot kapó játékos lett). Nyereménye 3 hónapos korlátlan előfizetés a Kisiskola.hu rendszeréhez.

d) A Játékból ki vannak zárva a 14. életévet be nem töltött személyek, a Szervező, valamint a Szervezővel a Játék szervezésében részt vevő egyéb 3. személyekkel megbízási jogviszonyban álló szervezetek.

2. A Játék időtartama

a) A Játék 2020. április 3-án (pénteken) 00:01 órakor indul, és 2020. április 10. (péntek) 23:59 óráig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje 2020. április 10. (péntek) 23:59 óra.

b) A nyertes kiválasztására 2020. április 13. (hétfő) 18:00 órakor kerül sor 

3. Nyeremény

a) A Játék nyereménye 1 db teljes körű használati jogot biztosító éves előfizetés a Kisiskola.hu oktató szoftverére. Továbbá 1 db teljes körű használati jogot biztosító féléves előfizetés a Kisiskola.hu oktató szoftverére, továbbá 1 db teljes körű használati jogot biztosító három hónapos előfizetés a Kisiskola.hu oktató szoftverére.

4. A Játékosok és a Nyertes Játékosok értesítése

A Nyerteseket a Kisiskola.hu a Facebookon privát üzenetben értesíti, 2020. április 13. napján.

5. A Nyeremény átvétele

a) A Nyereményt a nyertesek a szoftver indulásakor automatikusan igénybe veheti. Az indulás pontos idejéről Facebook üzenetben kapnak értesítést.

b) A Nyeremény készpénzre vagy egyéb tárgyi nyereményre nem váltható át.

6. Egyéb tudnivalók

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, az info@kisiskola.hu e-mail címen érdeklődhet. 

7. Adatok kezelése és védelme – Adatvédelmi Tájékoztató

a) A Játékban való részvételi szándékának kinyilvánításával a Játékos egyben kifejezetten hozzájárul, hogy nyereményhez jutása esetén adatai közül nevének, továbbá a nyerés tényének az ajándék megjelölése melletti nyilvánossá tételéhez. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért, továbbá Nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremény címzettek részére történő továbbítása, valamint a címzett beazonosításhoz szükséges, esetlegesen átadott adatok kapcsán felmerülő minden felelősség, illetve személyiségi jogi igényből eredő kárért Szervezőt felelősség nem terheli.

b) A Játékos által megadott személyes adatokat kizárólag a nyeremény szolgáltatásához, kézbesítéséhez, és kizárólag a nyeremény szolgáltatásának, kézbesítésének idejéig használja fel.

c) Ez a promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

Budapest, 2020. április 3.

Handmax Kft. 

Szervező