Hamarosan megérkezik a kért kódexed linkje a megadott email címedre!

De addig is, van itt Neked még valami:

Kisiskolás applikáció

Próbáld ki 10 napig

Szeretnéd, hogy ne

A tanulási nehézség leküzdésére kiválóan alkalmas a II. osztályos gyerekek számára összeállított játékos feladatsor!

A Tabletes applikáció, ami segít gyermekednek begyakorolni az iskolában tanult anyagot, így gyermeked könnyedén el tudja sajátítani az alapokat, melyek hiánya nélkül sikertelen lenne a további tanulmányai során.

Csak olyan feladatokon keresztül visszük végig a gyerekeket, amelyek már saját gyermekemen is sikeres változást eredményeztek. Lépésről lépésre összerakott feladatrsoron keresztül értetjük meg, a feladatokat, hogy minden gyermek képességeihez mérten biztosan fejlődjön.

Tanulásmódszertan fontos része, hogy ne engedjük másik feladatra a gyereket ameddig nem tudja tökéletesen megoldani az adott feladatot, ezzel is biztosítjuk azt, hogy ne legyen túl nehéz számára bármelyik feladat!

Motiváló, kalandor játék, ami garantáltan segít neki a tananyag elsajátításában, hogy segítsen a tanulási zavarok leküzdésében.

Azok véleménye akik már használják


“Végre egy magyar alkalmazás! Boldog vagyok, hogy lányom ezzel az alkalmazással gyakorol, mert azóta jobb felmérőket ír. Nekem ennyi bőven elég.”

K. Éva//édesanya

Ma már szinte minden kisgyermeknek az iskolakezdés előtt kinyílik az érdeklődése, ehhez pedig segítségére lehet a program. Kisiskolás korban sem késő nekikezdeni. Nagyon jól megalkotott tematikusan felépített feladatok, a gyerek valóban játszva tanul vele. Megéri az árát.

R. György// édesapa

Mit érhet el gyermeked a program használatával ha renszeresen használja?

Fejlődik

Minden gyermek saját képességeihez mérten tud fejlódni.

Alapos tudást szerez

Olyan tudást fog birtokolni, ami biztos alapot képez a további tanulmányai során.

Megért

Minden feladatipusnál hangalapú szöveges magyarázattal, és ineteraktív megoldási útmutatóval vezetjük rá a gyerekeket a megoldás mikéntjére.

Szeret tanulni

Csak olyan feladatot fog tudni gyakorolni, aminek az alapjait már tökéletesen megértette. Ezért nem fordulhat elő az, hogy nem ért valamit. Így számára minden egyszerű és könnyed lesz.

Szerezd meg azonnal a 10 napos program haszálatot!

Ne halogass annyit, KEZDJ EL VÉGRE LÉPNI és valósítsd meg vágyaidat! Amint megrendelted a 10 napos használatot, én már küldöm is neked az aktíválási értesítőt SMS-ben! Amikor a kezetekben lesz a tablet, és elindítjátok a Könnyed tanulás alkalmazást, rá fogtok jönni, hogy mekkora potenciál lakozik benne! Tarts velem erre a csodálatos utazásra…

Kérd a 10 napos hozzáférést 1.270 Ft-ért