Vevő ajánló program

Ajánld másnak is az applikációt!Jóváírunk a te számládon 10%-kedvezményt, melyet felhasználhatsz a következő rendelésednél!Általad ajánlott ismerősöd is 10 %-kal olcsóbban vásárolhat nálunk!


Az Ajánló Program lépései

0. Lépés

Próba 10 napig

Ha még nem ismered a kisiskolás alkalmazást, próbáld ki gyermekeddel. Az alkalmazás első és második osztályos gyerekeknek nyújt írás és olvasás, illetve matematika gyakorlásában segítséget.

1 . Lépés 

Regisztráció

Töltsd ki az alább található regisztrációs űrlapot és add meg vevő ajánló azonosítódat. Ezáltal megnyitjuk a kedvezmény számládat, ahol gyűjtheted a felhasználható kedvezményeidet. 

 

2 . Lépés

Ajánló levél küldés

A regisztrációdat követően azonnal kiküldünk neked egy ajánló levelet, amit kérlek továbbíts ismerőseidnek, barátaidnak, akiknek hasznos lehet az applikáció. Amennyiben a te ajánló azonosítóddal érkezik hozzánk egy kisiskolás alkalmazás megrendelés, abban az esetben a megrendelési összeg 10%-át jóváírjuk az általad érkezett vevő számláján is. 

3 . Lépés

Jóváírás a számládon

Minden a te ajánlásod álatl érkezett megrendelés után a megrendelési összegből 10 %-ot jóváírunk a Te kedvezmény számládon, melyet a jövőbeni megrendelésedkor használhatsz fel.
 

Gyakran feltett kérdések

Ki az aki regisztrálhat?

Vevő ajánló programban azok vehetnek részt akik a kisiskola.hu oldalon korábban már bármilyen terméket vásároltak, vagy a10 napos próba változatot kipróbálták.

Mire használhatom fel?

A kisiskola.hu/megrendeles oldalon található összes termékre fel tudod használni az ajánló számládon összegyűlt összeget.

Hány ajánló levelet küldhetek ki?

Minél több barátod, ismerősöd részére kiküldöd az ajánló levelet, annál több gyermeknek tudunk segíteni és te annál több kedvezményt tudsz összegyűjteni.

Hogyan értesülök az egyenlegről?

Minden jóváírt összegről értesítést küldünk e-mailben.

Regisztráció

Gyűjtsd össze gyermeked kisiskolás applikációjának jövő évi használati díját! Ehhez regisztrálj az ajánló programra!


Ajánló azonosító

Fontos, hogy kitöltsd ezt az azonosítót az űrlapon mert ez lesz az amire a te általad regisztrált megrendelők hivatkozni fognak. 

Mobil szám

Erre a mobilszámra küldjük ki az értesítést, amikor az ajánló számládat elkészítettük, illetve amikor a számládon jóváíródik valamilyen összeg.

Ajánló számla

Amikor a te ajánlott ismerősöd vásárol, annak a vásárlási összegnek a 10 %-a Pozitív egyenleggel számládra kerül, amit te el tudsz költeni nálunk.

Tartózkodási hely

Ha külföldről regisztrálsz, akkor szedd ki a pipát a tartózkodási hely belföld jelölő négyzetből és ezzel beírhatod nemzetközi mobilszámodat.